Lagar och regler

Här finner du vårt utbud av kurser i arbetsrätt och svåra personalfrågor samt förvaltning inom sjukvården.

Kategori Datum

Arbetsrätt

Förvaltning

 • Juridik för läkare

  Utbilda dig och bli trygg på regelverket kring bland annat remissvar, delegering, tystnadsplikt och den nya patientsäkerhetslagen.

 • Psykiatrins juridik

  Öka din kunskap inom psykiatrins juridik så tryggar du rättssäkerhet, patientsäkerhet och personalsäkerhet.

Marknadsföring

november 2017


december 2017


 • 05
  dec

  Dataskyddsförordningen (GDPR)

  Få insikt i vad EU:s nya dataskyddsförordning ”General Data Protection Regulation” (GDPR) som träder i kraft den 25:e maj 2018 innebär för din verksamhet.

 • 06
  dec

  Juridik för läkare

  Utbilda dig och bli trygg på regelverket kring bland annat remissvar, delegering, tystnadsplikt och den nya patientsäkerhetslagen.

 • 07
  dec

  Organisatorisk och social arbetsmiljö

  NYHET! Kursen som ger dig full översikt över Arbetsmiljöverkets nya viktiga föreskrifter. Detta innebär föreskrifterna för dig som ledare.

 • 11
  dec

  Avancerad arbetsrätt

  En fördjupad kurs i arbetsrätt. Riktar sig till dig som redan har kunskap i ämnet och söker mer eller till dig som har gått vår kurs Arbetsrätt

mars 2018


april 2018


maj 2018


juni 2018


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.