Dela via sociala medier

 

Grundutbildning i ledarskap

Den här utbildningen riktar sig till dig som leder andra på jobbet utan att för den skull formellt vara chef. Funktionen har blivit allt vanligare. Titlarna varierar mellan teamledare, arbetsledare, projektledare, sektionsledare, koordinator eller samordnare. Och listan kan göras mycket längre än så. Den här kursen, som är en grundläggande ledarutbildning, är för just dig som har en sådan roll. Här lär du dig tackla de utmaningar som följer med ledarrollen.

Lyckas med ledarskapet

Med en ledarroll följer en rad utmaningar. Är inte ansvar och förväntningar tydligt definierat på förhand, blir det än svårare. Lär dig vad som krävs av dig som hamnar i en mellanposition. Få kunskap om hur du ska arbeta för att lyckas som ledare.

Arbeta att samma håll

Vad krävs för att få en grupp att fungera? Lär dig hur du bygger upp ett fungerande team. Vad ska till för att samarbetet ska fungera? Få insikt om vad du kan göra för att skapa ett gott arbetsklimat och bli en ledare för en grupp som når framgång. Lär dig hantera konflikter och hur du bör bemöta motstånd och ”besvärliga” medarbetare.

Förmedla budskap – kommunicera på rätt sätt

Vad bör du tänka på när du kommunicerar? Se till att andra uppfattar vad du säger och undvik onödiga missförstånd eller misstolkningar. Lär dig verktygen som gör att du blir säkrare, bättre och tydligare i din kommunikation. Lär dig ge feedback till medarbetare och chefer.

Konkreta tips och idéer hur du bör agera

Du kommer att få konkreta tips och verktyg på hur du bör agera som ledare. Denna kunskap kommer du att ha omedelbar nytta av efter kursen. Föreläsning varvas med exempel, diskussioner och övningar. Innan kursen gör vi en förstudie där du får uttrycka dina behov. På så sätt kan du vara med att påverka utbildningens innehåll och fokus.

Uppskattad och populär kurs

Denna kurs är mycket populär och uppskattad. Tusentals ledare runt hela landet har gått utbildningen. Våra kursledare får höga betyg och uppskattas för sitt engagemang och sin kunskap.

Är du redan chef?

Om du redan är chef och är intresserad av att gå en utbildning, då kanske vår kurs Att vara chef passar dig. Kursen är i utgångspunkt lik "Att leda andra utan att vara chef", men innehåller fördjupningar inom typiska chefsområden, som medarbetarsamtal och strategiskt ledarskap.

Har du frågor? Kontakta projektledaren:

 

Stockholm

Pris:
kr 9.990,00 + moms
Arrangemangslokal:
Scandic Alvik - Stockholm
Antal dagar:
2
Kontaktperson:
Ladda ned broschyr (0,76 MB pdf)
Designat av IXD | CMS från Netmaking | Driftad av eZ Publish