Certifiering DNV GL

Vår garanti för högsta utbildningskvalité.
Din säkerhet för rätt val av kompetensutveckling.

Din kvalitetsstämpel

Confex har sedan starten 1997 fokuserat på att bygga upp en organisation med fokus på professionalitet, innovation och hög utbildningskvalitet.

Av

Nordens första kursleverantör med certifiering från DNV GL

Det är med stolthet och glädje som vi kan berätta att vi är först ut i vår bransch (den 6 april 2018) med att ta emot certifikatet från DNV GL som visar att vi driver Confex Sverige enligt kraven i ISO 9001:2015, "Ledelsesystem for kvalitet">>. Detta är positivt både för oss som företag men också för dig som kund eller samarbetspartner hos oss.

Vilka är DNV GL?

DNV GL är ett internationellt företag inom kvalitetssäkring och riskhantering, med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget bildades efter att Det Norske Veritas slog i hop sig med Germanischer Lloyd år 2013. Tillsammans skapade de en ledande koncern inom kvalitetssäkring och certifiering. DNV GL är i dag Europas största oberoende certifieringsföretag.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.