Dokumenterad kompetens*

Confex håller dig uppdaterad, relevant & konkurrenskraftig 
- idag och i morgon!

Objektiv utvärdering

Confex är Nordens ledande kursleverantör som har en organisation och ett ledningssystem som uppfyller kraven i enlighet med standarden ISO 9001:2015.

Den 6 april 2018 mottog vi certifieringen från DNV som ett intyg på att vi bedriver Confex  i enlighet med kraven i standarden ISO 9001:2015, «Certifierat ledningssystem»

  

 

 

* Dokumenterad kompetens

I grund och botten handlar kompetens om trovärdighet. Det att kompetens kan dokumenteras på ett neutralt och pålitligt sätt av en extern och objektiv certifieringsorgan som inte har vare sig yrkesmässig eller ekonomiska band till kursleverantören. Vi menar därför att ett certifikat från Confex är mer värdefullt för både arbetsgivare och arbetstagare än de egenkomponerade kursbevis som du kan få från andra kursleverantörer. Vår ISO-certifiering i egenskap av företag och det faktum att våra kurser är utvecklade i enlighet med kvalitetsstandarden DNV-ST-0008, säkerställer nämligen att du alltid får uppdaterad och relevant kunskap från våra professionella kursledare. När du väljer en kurs från Confex, väljer du med andra ord en certifierad och dokumenterad kursleverantör som håller dig uppdaterad, relevant och konkurrenskraftig på arbetsmarknaden - idag och i morgon! 

Vem är DNV?

DNV har huvudkontor i Norge och är Europas största oberoende certifieringsorgan med 12 500 anställda i 100 länder världen över.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.