Företagslösningar

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål.

Kurs hos er

Confex genomför kontinuerligt företagsutbildningar för olika branscher och yrkesgrupper. Vår målsättning är att utveckla kompetensutveckling som gör skillnad och skapar varaktiga resultat.

 

Alla våra uppdragsutbildningar utformas i samråd med er som beställare och vi utgår ifrån ert behov. Vi är en helhetsleverantör av kompetensutveckling och har ett brett utbud av både ämnesområden och utbildningsformer.

Ni som kund kan välja att skräddarsy ett helt eget program där ni styr innehåll och omfattning eller utgå från våra ordinarie kurser (se vårt kursutbud). Vi utvecklar alla våra kurser från idé till genomförande och bakom varje program ligger ett omfattande researcharbete. De flesta av våra ordinarie kurser kan vi enkelt genomföra hos er.

Oavsett om ni väljer att skräddarsy eller plocka en kurs från vårt utbud så får ni en utbildning som styrs mot era arbetsförhållanden och villkor samt skapar en gemensam plattform där fler hör samma sak.

Vi erbjuder:

  • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
  • Enstaka föreläsningar till hela utbildningsprogram
  • Kartläggning av deltagarnas förkunskaper och förväntningar
  • Erfarna och kvalitetssäkrade pedagoger
  • Kostnadseffektivitet från 8 personer och uppåt

Vilket behov som du, dina anställda eller ert företag/organisation än har så är ni välkomna att kontakta mig med er förfrågan!

Malin Magnusson
Affärsområdesansvarig

Telefon: 031 - 10 56 78

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.