Företagsanpassat

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål.

Metodik

Sedan starten 2003 har vi arbetat utifrån en metodik som kvalitetssäkrar våra utbildningar. Till varje projekt handplockar vi pedagog utifrån sin unika kompetens och erfarenhet. Därför kan du känna dig trygg i valet av oss som utbildningsleverantör.

 

De flesta av våra kunder efterfrågar olika typer av utbildningsupplägg beroende på vilka målsättningar de har med satsningen och hur deras verksamhet och yrkesvardag ser ut. Internutbildning som anpassas efter organisationens behov kan ge stor effekt.

Vi startar alla utbildningar med att undersöka och definiera det underliggande behovet för att därefter, tillsammans med kunden fastställa de mål som skall gälla för projektet.

 

Sammanfattningsvis grundar sig vår metodik på en 5-stegsmodell:

Övning ger färdighet och därför lägger vi stor vikt vid att vara teori med praktiska övningar under våra utbildningar. Vår målsättning efter genomförd utbildning är att samtliga deltagare ska komma tillbaka med konkreta verktyg för att kunna skapa handling direkt på arbetsplatsen.

Kompetensutveckling är en pågående process som för bästa resultat kräver kontinuitet. Av erfarenhet vet vi att deltagare som börjar använda sina nya kunskaper direkt och följer upp utbildningen (i egen regi eller med extern hjälp) får den högsta verkningsgraden.

Samtliga utbildare som vi använder är utvalda för sin pedagogiska förmåga och långa arbetslivserfarenhet utifrån sitt utbildningsområde. Alla utbildare kvalitetssäkras noggrant både utifrån referensuppdrag och förmågan att utveckla och genomföra anpassade utbildningar.

Ta kontakt med oss för att titta på ett upplägg efter just era behov.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.