Företagslösningar

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål. 

Välkommen

Att investera i sin personals kompetens är en viktig nyckel till framgång och vi finns här för att hjälpa er att finna rätt lösning. Confex erbjuder därför även företagsinterna utbildningar för alla branscher och yrkesgrupper, privat som offentlig. Vår målsättning är att utveckla kompetensutveckling som gör skillnad och skapar varaktiga resultat.

Oavsett vilket kompetensbehov som ni än har så är ni välkomna att kontakta mig med er förfrågan!

Malin Magnusson
Affärsområdesansvarig
Telefon: 031 - 10 56 78

  

Confex är en ISO-certifierad helhetsleverantör av kurser/utbildningar och har ett brett utbud av både ämnesområden och utbildningsformer. Vi erbjuder flera olika alternativ som är kostnadseffektiva. 
 
Vi kommer gärna till er (fysiskt eller på distans) och genomför en kurs/utbildning. Ni som kund kan välja att skräddarsy ett helt eget program, där ni styr innehåll och omfattning, eller utgå från våra ordinarie kurser (se vårt kursutbud). För mer information om vad detta innebär se på flik ”Kurs hos er?”. 
 
För er som är/önskar bli trogna kunder har vi tagit fram ett unikt ”Förmånskunds-erbjudande. Där finns bland annat möjligheten att ta del av fördelaktiga rabatter. Läs mer under fliken ”Förmånskund”. 
 
Vi erbjuder:

  • Kurs hos er av våra standardkurser
  • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
  • Enstaka föreläsningar till löpande utbildningsprogram
  • Förmånskunds erbjudande
  • Kompetensanalys av deltagarnas förkunskaper och behov
  • Erfarna och kvalitetssäkrade kursledare
  • Kostnads- och resurseffektivt alternativDenna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.