Företagslösningar

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål. 

Kundreferenser

Utvalda citat från tidigare kunder:

ur tyckte du samarbetet med Confex som kompetensleverantör fungerade?
- Enbart positivt, bra kommunikation, anpassade till våra önskemål, trevligt bemötande.
 
Vad du tyckte om vår anpassning av innehåll och upplägg till ert behov?
- Det blev två mycket bra kompetensdagar, anpassade till vad flertalet av våra administratörer önskade.
 
Anser att du kan rekommendera oss för liknande uppdrag?
- Jag kan absolut rekommendera Confex.

Mats Arevärn - Nämndsekreterare, Umeå kommun

 
"Samarbetet med Confex har fungerat utmärkt. Ni har lyssnat till våra behov och anpassat modulutbildningen utifrån våra önskemål samt utefter det som framkom i förstudien. Genomförandet var väldigt lyckat och det sammantagna betyget för dagen var högt."

Marianne Sellin - Personalhandläggare, Smittskyddsinstitutet 

 

"Vår erfarenhet av samarbetet med Confex som leverantör har varit enbart positiv. Confex är alltid aktiva i kommunikationen med oss som kund och väldigt trevliga och serviceinriktade. Det vi uppskattat mest då vi anlitat Confex har varit att de har varit öppna för att anpassa utbildningarna till våra behov och kunskapsnivåer. Efter en första väldigt lyckad excel utbildning som vi hade här på plats på företaget har Confex blivit ett naturligt val för den här typen av utbildningar." 

Marie Gustavsson  - Ekonomichef, Paroc

 

"Samarbetet med Confex har varit, dels på en planeringsnivå flexibelt och effektivt, dels resultatmässigt tillfredsställande.
Confex har med korta planeringsförutsättningar levererat ett omfattande utbildningspaket i olika kunskapsnivåer för åttio-talet handläggare vid myndigheten. Den generella uppskattningen av kursinnehållet samt pedagogiken har överlag varit mycket hög bland kursdeltagarna."

Mats Lovén - Team Results Corporate Management, Swedish International Development Cooperation Agency (SIDA)

 

"Efter en noggrann kartläggning av utbildningsbehovet gjordes en förstudie väl anpassad till aktuell målgrupp. Confex tog ett stort ansvar och lade stor möda i förstudiearbetet som berörde såväl individerna som hela målgruppen, vilket lade grunden till att utbildningsinsatsen gjordes på helt rätt nivå och på ett väl genomfört sätt. Vi hade löpande en bra kontakt genom alla faser vilket gjord att jag kände mig trygg med att nå målet med utbildningsinsatsen."

Bo Andersson - Verksamhetschef, DHL Express Borås

 

"En av de bästa utbildningar som vi genomfört är Confexs utbildning i att skriva säljande offerter. Utbildningen anpassades helt till vårt behov och vi fick mycket feedback på vårt tidigare arbetssätt från kursledaren. Vi har också tagit hjälp av Confex att sätta upp vår interna säljakademi som vi nu mer driver i egen regi. Jag kan varmt rekommendera Confex för företagsanpassade uppdrag."

Mattias Säker - VD, Företagsutbildningar Sverige
 

 

 
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.