Företagslösningar

Vi utvecklar och genomför den utbildning som ni behöver, helt utifrån era behov och önskemål. 

Kurs hos er?

Vi finner den bästa företagslösningen!

Standardupplägg eller företagsanpassat?

Vid sidan av våra öppna kurser kan vi självklart erbjuda de på plats hos er istället. Det blir kostnadseffektivt om ni är en grupp, ett minskat reseavtryck och mer verksamhetsnära diskussioner då era medarbetare får ta del av samma kunskap.

Vi erbjuder två olika företagslösningar; Standard eller Företagsanpassat

Oavsett vilket kompetensbehov som ni än har så är ni välkomna att kontakta mig med er förfrågan!

Malin Magnusson
Affärsområdesansvarig
Telefon: 031 - 10 56 67

 

Standard 

Samma upplägg och innehåll som våra öppna kurser (se kursutbud). Kurserna är utvecklade och framtagna genom lång erfarenhet och uppdateras löpande genom kontinuerlig kvalitetssäkring. Många av våra kurser är även certifierade och kvalitetssäkrade av oberoende extern part. I dessa fall så erbjuds ni, efter fullföljd utbildning, att genomföra en examination. Ett kvalitetsbevis på dokumenterad kunskap.

 Detta får ni:

 • Kvalitetssäkrat innehåll och upplägg
 • Framarbetat kursdokumentation
 • Certifierad kurs & kvalitetssäkrad av oberoende extern part (endast på certifierade kurser)
 • Examination och kurscertifikat av oberoende extern part (endast på certifierade kurser)
 • Kartläggning av deltagarnas förväntningar
 • Utvärdering och uppföljning

-------------------------------------

Företagsanpassat

Behovet av utbildning kan se mycket olika ut hos våra kunder därför kan vi även anpassa och skräddarsy en utbildning unikt till er.  Det innebär att vi tillsammans utformar den utbildning som passar just ert företag eller organisation avseende innehåll och undervisningsformer. Vi har full flexibilitet i våra lösningar; omfattningen på kursen, plats och tid bestäms utifrån vad som passar er bäst.

Detta får ni:

 • Kundanpassad och skräddarsydd utbildning
 • Kartläggning av deltagarnas förkunskaper och behov
 • Övningsuppgifter kopplade till företagets verksamhet
 • Support efter utbildningen
 • Utvärdering och uppföljning
   

-------------------------------------

Så går det till
 

Förarbete

Förarbete ingår endast vid "företagsanpassat". Inför utbildningen genomför vi en kompetensinventering där vi tittar på varje kursdeltagares förkunskaper. Baserat på det resultat kan vi anpassa och rekommenderar ett lämpligt kursinnehåll, det kan tex handla om vilket utrymme de olika modulerna får, vilka övningar vi skall göra etc.
 
Vi kan också komma med rekommendation om gruppindelning, kurslängd och på så sätt skapa rätt utbildning för er. På en företagsanpassad kurs får era behov styra.

Genomförande

Vi arbetar med upplevelse- och problembaserad inlärning som utgångspunkt. Det innebär att vi varvar korta teoripass med praktiska moment, deltagarna är ständigt aktiva i processen.
En digital kursdokumentation tas fram till varje utbildningstillfälle och kan med fördel användas som handbok efteråt.

Hos er eller hos oss? ‍

Vi kommer gärna och håller utbildning på plats hos er eller i våra lokaler. Vi kan även hålla kursen på distans och genomföra den via Zoom eller Teams.

Efter avslutad utbildning

Efter utbildningen genomför vi en utvärdering för att säkerställa att ni har fått den kunskap ni efterfrågat och betalar för. Vi erbjuder även 3 månaders support via e-post med vår kursledare.
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.