Ny som chef

Ledarskapskursen som snabbt tar dig in i rollen som chef. Lär dig tackla konflikter, prioritera och skapa välfungerande team som når sina mål.

Kursen som har

hjälpt hundratals

nyblivna chefer

att lyckas i sin

nya roll!

Du får boken ”Våga chefa – när du måste ta ledningen” utan extra kostnad.

Om kursen:
 • Så växer du in i rollen som chef och blir trygg som ledare
 • Hur du lyckas med att leda tidigare kollegor – från att vara en i gänget till att vara chef
 • Så gör du för att skapa ett fungerande och motiverat team
 • Vad du bör veta för att klara konflikter och medarbetarsamtal

Vi vill att du ska lyckas i din nya roll som ledare!

Har du nyligen fått en ställning med utökat ansvar? Det är ingen tillfällighet. Din arbetsgivare bedömer att just du är rätt person för att ta ansvar för verksamhetens och medarbetarnas utveckling.

Det är dock mycket som förändras med ledarrollen. Innehållet i ditt arbete såklart, du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. I tillägg förändras din relation till medarbetarna. Som chef måste du hitta en balans mellan bra resultat och goda relationer, detta är en stor utmaning.

Den här kursen riktar sig till dig som ska bli eller nyligen blivit chef. Under två intensiva dagar kommer du att lära dig vad som krävs för att få den bästa tänkbara start och lyckas i din nya roll.

Vi har under åren utbildat hundratals nyblivna chefer över hela Sverige. De ger kursen ett högt betyg.

Du kommer att stärkas inom följande områden:

 • Bli trygg i din nya roll som ledare. Du lär dig det du behöver veta för att snabbt komma in i ledarrollen. Dessutom lär du dig att leda utifrån vem du är som person och hur du skapar tillit, respekt och engagemang hos dina medarbetare.
 • Lär dig tackla kommande utmaningar. Chefens svåra roll innebär tryck från ledning såväl som medarbetare. Här får du svaren på hur du ska klara utmaningarna och leva upp till de förväntningar och krav som ställs på dig.
 • Förbered dig på de svåra samtalen. Lär dig hur du bör gå till väga när du behöver ta upp något känsligt med någon av dina medarbetare, vid t ex. tillsägelse, uppsägning, omplacering eller samarbetsproblem.
 • Kommunikation och motivation. Lär dig hur du kan undvika missförstånd och skapa ökad trivsel genom ditt sätt att kommunicera. Och hur du genom ett coachande förhållningssätt kan öka både motivationen och prestationen hos dina medarbetare.

Att bli chef innebär en rad förändringar. Du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. Den här kursen ser till att du snabbt kommer in i rollen som chef och ledare och gör startfasen i din nya karriär lättare.

Helt fantastisk! Inspirerande, rak och tydlig. Föreläsaren gav bra och tänkvärda exempel och hade en förmåga att få med sig alla kursdeltagare och få igång en dialog. Högsta betyg!

Clara Winblad, Kommunikationsansvarig, Fastighetsägarna Syd AB

En mycket bra kurs som resulterade i att man gick hem med många bra verktyg. Kursledaren och upplägget får högsta betyg!

Anna Nordqvist, Bitr. rektor, Yrkeshögskolan i Eslöv
Badge

Är ni 3 eller fler?

Ta kontakt med vår kundservice för grupprabatt.
08-28 43 99 /

Badge

Påverka kursens innehåll och fokus

Inför kursen får du svara på några korta frågor i vår förstudie. Här tar vi reda på just dina behov. På så sätt kan du påverka kursens innehåll och fokus.

Goodie

Låt dig inspireras och ladda ner vår gratis eBok Ny som ledare

Kursprogram

Kursprogram

Vi arbetar just nu med att färdigställa ett spännande kursprogram. Fyll ut din e-postadress nedanför så uppdaterar vi dig när vi har programmet på plats.
Omslag for Ny som chef

Ladda ner en utskriftsvänlig version av kursprogrammet

Broschyr för: Vår 2019

Kurslokaler

Kurslokaler

Scandic Victoria Tower

 • 7 - 8 mars
 • 2 - 3 maj

Hotell Scandic Victoria Tower ligger i hjärtat av Kista Science City. Här samlas forskare, företag och studenter för att utveckla nya idéer och företag. Kistamässan och Kista Galleria med shopping ligger på gångavstånd och golfentusiasten hittar golfbanor inom bekvämt avstånd från hotellet. Stockholm city ligger endast 15 minuter bort med pendeltåg och bil.

Adress

Arne Beurlings torg 3A 164 40 Kista Sverige (Visa i Google Maps)

Telefon: 08-517 533 00

E-post: victoriatower@scandichotels.com

Webbsida: Klicka här

Scandic Foresta

 • 9 - 10 apr.

Scandic Foresta ligger på Lidingö i Stockholms inre skärgård med utsikt över vattnet, endast 15 minuter från centrala Stockholm.

Adress

Herserudsvägen 22, 181 34 Lidingö (Visa i Google Maps)

Telefon: 08-517 324 00

E-post: foresta@scandichotels.com

Webbsida: Klicka här

Kursledare

Kursledare

 • Person
  Thomas Lundqvist

  Thomas Lundqvist är en av våra mest uppskattade och populära kursledare. Han är fd VD för Junibacken där han med stor framgång skapade en lönsam och välmående organisation. Thomas är utbildad civilekonom och började studera biologi för att hjälpa säljare... Läs mer

´
Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Förmånligt hotellboende

  Boka in din övernattning på Scandic Hotels eller Nordic Choice Hotels till våra avtalspriser. Läs mer här!

 • När kommer fakturan?

  Fakturan på deltagaravgiften kommer per post ett par veckor efter att din anmälan blivit registrerad hos oss. Kursen betalas alltid i förskott och betalningsfristen är 20 dagar.

 • Vad ingår i kursen?

  I kursavgiften ingår lunch och fika under dagen/dagarna, dokumentation av kursens innehåll samt kursbevis.

 • Jag har fått förhinder, vad gör jag?

  Du kan alltid överlåta din deltagarplats till en kollega. Meddela oss detta per mail till

note

Hege Johannessen

Projektledare

Har du frågor?

Kontakta projektledaren: E-post hj@confex.no eller telefon 08-28 43 99

Anmäl dig

7 - 8 mars Se fler datum

Ny som chef

Stockholm på Scandic Victoria Tower

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.