Agnes Mellstrand

Agnes Mellstrand

 

Agnes är legitimerad psykolog med KBT-inriktning och en van föreläsare och handledare. Tack vare hennes gedigna kliniska erfarenhet från psykiatrin och pedagogiska färdigheter i kombination med god vana av konsultinsatser, får hon genomgående positiva utvärderingar från sina kunder. I omdömena betonas hennes professionalitet, värme och inte minst hennes goda förmåga att entusiasmera och engagera andra. Hon delar med sig av sitt kunnande för att åstadkomma hållbara och positiva beteendeförändringar på såväl individnivå som på gruppnivå, vilket Agnes brinner för.

  • Agnes Mellstrand kör kurserna i Göteborg och Malmö hösten 2019
  • Mikael Rangne kör kurserna i Stockholm hösten 2019


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.