Anki de Morais

Anki de Morais

 

Anki de Morais arbetar som organisationskonsult, executive coach och pedagog. Hon har lång erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet och har alltid haft ett stort intresse för människor. Utifrån internationell forskning och egen erfarenhet arbetar hon med ett holistiskt perspektiv där individens självledarskap ligger till grund för ett gott ledar- och medarbetarskap. Det är i sin tur en förutsättning för utveckling av effektiva lednings- och arbetsgrupper samt sunda organisationer. Anki hämtar en del inspiration från den mänskliga evolutionen. 
 
Hon menar att vi i grunden är flockdjur med behov och grundkänslor som ibland är en bortglömd del av arbetslivet. Hennes pedagogik är upplevelsebaserad och hon blandar teori med praktik. 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.