Annelie Pompe

Annelie Pompe

 

Annelie Pompe har en minst sagt spektakulär bank av erfarenheter. Hon har t.ex. bestigit Mount Everest, samt satt ett världsrekord i fridykning, till 126 meter på ett enda andetag. Hennes speciella livsstil och orubbliga passion har gjort henne till specialist på områden som målfokusering, rädslor och riskhantering, och konsten att vara fullkomligt närvarande. Idag jobbar Annelie som föreläsare, personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör, yogalärare, författare och undervattensfotograf. På Motivationsdagen får du ta del av hennes häpnadsväckande historier och insikter om att man kan nå nästan hur långt och högt som helst, om man bara ger sig själv rätt förutsättningar.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.