Annika Rådberg

Annika Rådberg

 

Annika Rådberg är en försäljningsinriktad ledare som i över 20 år haft ledande befattningar inom hotell-, konferens- och mötesindustrin samt inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Då Annika har arbetat på flera olika nivåer, har hon en särdeles god förståelse för de olika roller och tjänster som finns inom branscherna. 

Hon ser kommunikation, engagemang, hög servicegrad och samverkan som viktiga element för en framgångsrik och professionell organisation.
Sitt budskap förmedlar hon med humor, värme, ödmjukhet och tydlighet. En kurs med henne blir en trevlig resa, det garanterar vi!Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.