Barbro Fällman

Barbro Fällman

 

Barbro Fällman är en av Sveriges ledande expert inom kommunikation och retorik. Hon anlitas ofta av radio och TV för att analysera tal som hålls av politiker och presidenter tack vare sin kunskap om retorik och om språk.

Barbro är f.d. lektor och språkforskare med specialkunskaper i ämnena retorik, pedagogik, franska, italienska och engelska samt författare till ett flertal böcker inom området (”Mind and Heart”, ”Ignition”, ”Tala och engagera”, ”Talking to Inspire”, ”Klartext”, ”Rätt sagt på rätt sätt” och ”Konsten att hålla tal”.)

På ett underhållande sätt lär hon sina kursdeltagare hur de med retoriska knep når dit man vill med sin muntliga kommunikation. Hur man fångar lyssnarens uppmärksamhet, berör och övertyger – både i yrkesrollen och i privatlivet.


Kursdagarna med Barbro kommer att beröra era sinnen, hjärnor och hjärtan!

Bok utan extra kostnad på kursen:
  • Retorik: ”Tala & engagera”
  • Retorik för kvinnor: ”Rätt sagt på rätt sätt”Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.