Bea Uusma

Bea Uusma

 

Bea Uusma är ett levande bevis på hur passion och nyfikenhet kan leda till platser man aldrig hade kunnat drömma om. För 20 år sedan fastnade hon, mer eller mindre av en slump, för ett gammalt mysterium – för Andrées polarexpedition. Hennes fascination kom att ta med henne på en vidunderlig resa. En resa som bland annat resulterade i boken Expeditionen: min kärlekshistoria och i det prestigefyllda Augustpriset 2013. Låt dig inspireras av Beas berättelse om hur nyfikenheten födde fram en drivkraft och energi hon inte visste att hon hade. Om vad som kan hända om man låter sig själv öppna nya dörrar och ge sig hän åt sina intressen. 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.