Benny Halldin

Benny Halldin

 

Benny är civilingenjör och civilekonom med mångårig erfarenhet i olika chefsbefattningar, numera konsult med inriktning på arbetsmiljö, underhåll och ledningssystemsfrågor. Han har arbetat med att utforma, revidera och utbilda kring arbetsmiljöledningssystem sedan 1991 och har arbetat med OHSAS 18001, ISO 45 001 och föreskriften AFS 2001:1. Har sedan hösten 2008 deltagit i seminarier och kurser kring Byggarbetsmiljösamordnare och deras roll. Är författare till böcker om arbetsmiljö, grundorsaksanalys och har tillsammans med en kollega skrivit Handbok för Byggarbetsmiljösamordnare vars tredje upplaga är utgiven på Byggtjänsts förlag.  

Kurs med Benny Halldin

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.