Carina Höyheim

Carina Höyheim

 

Carina Höyheim har arbetat med projekt i över 25 år. Hon är en uppskattad föreläsare inom allt som har med projektledning att göra.

Carina är civilingenjör från KTH, och har PMP-certifiering (Project Management for Professionals) från PMI (Project Management Institute), PRINCE2-certifiering och är även certifierad i PRINCE2 Agile samt MSP (Managing Successful Programmes).

På ett engagerande sätt lär hon kursdeltagarna hur de ska effektivisera sin projekt, oavsett om de har rollen som styrgruppsmedlem, projektledare eller projektmedarbetare. Det viktiga för Carina är att alla har en verktygslåda att börja använda när man lämnar kurslokalen.

”Carina är en mycket bra lärare; pedagogisk, kunnig, snabb, skicklig. Dessutom människokännare med förmåga att få alla att känna sig värdefulla”.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.