Christina Kumlin

Christina Kumlin

 

Christina Kumlin har mångårig erfarenhet av ledarutveckling, teamutveckling och driva förändringsarbete. Effekt och resultat skapas genom att ta tillvara på människors styrkor och olikheter samt se deras individuella förmågor och potential. Hennes syn på ledarskap är att det blir allt viktigare att vara en tydlig förebild och en autentisk ledare för att skapa tillit, förändring och engagemang vilket bidrar starkt till en organisations måluppfyllelse.

Christina drivs av att utveckla och inspirera människor samt har ett starkt engagemang som skapar förtroende. Har tidigare arbetat på Mercuri International som affärskonsult och ledarskapsutvecklare. Flerårig erfarenhet som affärsområdeschef och försäljningschef samt VD för olika konsultnätverk.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.