Clara Löfenhamn

Clara Löfenhamn

 

Kursledare dag 1: Sociala medier
Clara Löfvenhamn utvecklar morgondagens ledare som ledarskapsföreläsare och influencer eftersom hon i juli 2016 startade ledarskapsbloggen Bossbloggen. En plattform som läses av sjutusen personer varje månad och har belönats med utmärkelsen Inspiratörer för entreprenörer och redan 2017 nominerades som Årets Nykomling i Stora Influencerpriset. Hon är utbildad och erfaren inom ledarskap och organisation och har en kandidat i journalistik.  Genom sin utbildning och sitt arbete med Bossbloggen, Facebook-gruppen Bossbrudar och sina andra sociala kanaler har hon både teoretiska och praktiska kunskaper om hur du skapar en varumärkesstrategi men också genomför den och bygger relationer och skapar affärer i och med hjälp av sociala medier. 

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.