Emilia Hellberg

Emilia Hellberg

 

Emilia Hellberg är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Hon är utbildad vid Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar på PBM som har ett brett utbud av tjänster och behandlingar inom beteendepsykologi och konflikthantering för chefer, ledare och medarbetare. I hennes arbetsvardag träffar hon ofta personer som lider av stressrelaterad ohälsa, svåra arbetssituationer som leder till psykologisk ohälsa och ångesttillstånd. Utöver denna behandling jobbar Emilia också med utbildning och olika konsultuppdrag , främst inom stresshantering, konflikthantering, samtalsmetodik eller hållbar hög prestation. 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.