Hanna Palmstierna

Hanna Palmstierna

 

Hanna Palmstierna har lång erfarenhet och bred kunskap inom juridik, compliance och regulatoriska frågor med över 20 års erfarenhet inom finansmarknaden. Hon har innehaft ledande befattningar som Head of Legal & Compliance och som styrelseledamot i flera internationella bolag.  Hon har bland annat innehaft ledande befattningar i Alfred Berg (BNP Paribas), Neonet Securities AB (KCG), Pareto Securities AB, Öhman Group  och Länsförsäkringar. Hon är också utbildad hovrättsassessor i Svea hovrätt och har arbetat i svenska domstolar, som rättssakkunnig vid Finansdepartementet samt som stabsjurist på Premiepensionsmyndigheten. Som specialistområden kan nämnas projektledning och implementering av Dataskyddsförordningen (GDPR), MiFID II, Solvens II, UCITS-direktiven, outsourcing, digitala service projekt, implementering av it-system och bolagsstyrning. Hon har bred erfarenhet av utbildning och seminarieledning inom dessa områden. Hanna Palmstierna är anställd på Bonde Barzey Advokatbyrå AB som är specialist inom bland annat finansmarknadsjuridik, it-rätt och dataskyddsfrågor, compliance, bolagsstyrning, bolags- och associationsrätt, kommersiell avtalsrätt samt immaterialrätt. 

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.