Henrik Perrin

Henrik Perrin

 

Henrik Perrin är examinerad pedagog och universitetsutbildad inom handledning, coaching och teambuilding. Han undervisar och tränar chefer både på företag och yrkeshögskola.Henrik har bred erfarenhet av coachning och personlig utveckling. Med erfarenhet och insikter kring psykisk ohälsa och ledarskap delar han med sig så att vi alla kan stärka vårt inre och yttre ledarskap.- "Att vara chef idag är mycket komplext. Därför är viktigt att dagens ledare finner sin personlig ledarstil. En stil som känns bekväm och samtidigt förankrad i forskningen. Det skapar förtroende inför andra och trygghet i chefsrollen."


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.