Henrik Schyffert

Henrik Schyffert

 

Den prisbelönta komikern, manusförfattaren och programledaren Henrik Schyffert har spelat en otroligt viktig roll för humorsverige de senaste två decennierna. Han är en av våra mest älskade underhållare och levererar förstklassigt på såväl livescener som i diverse filmer och tv-program.

De senaste åren har Schyffert spetsat meritlistan med de SVT-sända programmen Landet Brunsås, Historieätarna och Alla är fotografer, samt sin bejublade monolog The 90’s och showerna Ljust & Fräscht och Ägd, tillsammans med Fredrik Lindström. Som om inte detta vore nog är han även en mycket uppskattad föreläsare. Med en blandning av anekdoter, humor och allvar pratar han om hur vi kan hitta, och stärka, både vår egen och kollegornas kreativitet. Missa inte!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.