Jana Söderberg

Jana Söderberg

 

JANA SÖDERBERG är diplomerad samtalsterapeut, kursledare, författare och föreläsare. Hon är den sortens talare som verkligen får oss att tänka till. Med stort engagemang pratar hon om vikten av att sätta sig själv i centrum, att vara en ”sund egoist” för att inte slita ut sig helt och hållet. Det är ofta lätt sagt, men betydligt svårare gjort! Av Jana får du tipsen och verktygen som hjälper dig att prioritera för att ge plats åt det som verkligen spelar roll för just dig. Ta del av en heldag som direkt ger utdelning till ditt personliga konto för välbefinnande

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.