Jeanette Dahlgren

Jeanette Dahlgren

 

Jeanette Alfredsson är beteendevetaren med fast förankring i affären, som i sin ledargärning varit framgångsrik tack vare humor, närhet och omsorg om verksamhetens alla komponenter. Jeanettes största bidrag både som ledare och konsult är förmågan att snabbt växla mellan det korta, här och nu-perspektivet, och det övergripande med fokus på det verksamhetsgemensamma målet.
Innehållet i hennes föreläsningar grundar sig i en kombination av beprövad erfarenhet, evidensbaserad kunskap, kreativitet och lekfullhet, i avsikt att hjälpa människor och organisationer att blomstra.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.