Jens Lapidus

Jens Lapidus

 

Jens Lapidus har dubbla karriärer och en familj som han värnar mycket om. Hur hinner han med och hur gör han för att inte ta slut på sina batterier? Kom och lyssna på när Jens berättar om hur han kan hitta både energi och harmoni av att ha två så olika arbetsfält som juridiken och det skönlitterära skrivandet. Jens pratar också om vikten av att förstå ”den andre”. Här har han en unik erfarenhet genom sina parallella roller. Som advokat behöver han sätta sig in i sin klients värld och historia för att kunna göra ett bra jobb i försvarandet, och i författarskapet är det motsvarande research och förståelse som gör karaktärerna levande. Ta chansen att få en inblick i denna spännande värld!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.