Johan Hamilton

Johan Hamilton

 

Johans Hamiltons erfarenhetsbas står på tre ben – ledarskap, förändringsledning och affärer. Han är en lysande pedagog med en stor förmåga att förmedla budskap på ett övertygande och underhållande sätt. Utvärderingarna ligger alltid i topp och han kan till och med göra ämnen som arbetsrätt roligt och intressant. Han har under alla år som HR-chef själv utbildat de chefer som funnits i de organisationer han varit verksam inom och många gånger själv varit projektledare för stora förändringsprojekt.

Johans föreläsningar, utbildningar och råd är konkreta och lätta att ta till sig. Han blandar humor, värme och kunskap så att deltagarna blir inspirerade till förändring och får med sig de verktyg de behöver.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.