Johanna Ärlemalm

Johanna Ärlemalm

 

Johannas fokus ligger på ledarskap och personlig utveckling, samt hur individer och organisationer kan må och prestera som bäst. Med en spetskompetens från neurovetenskap (hur hjärnan fungerar) skapar hon en lättbegriplig och vetenskapligt relevant grund för att förstå oss själva och varandra. Utbildad till civilekonom och med flera år på nacken inom bank- och finansvärlden i Sverige och på Irland, har hon nu vänt sitt fokus bort från siffrorna och mot människan. Hon inspireras av att skapa förståelse och insikt kring kreativitet och innovation, hur vi kan hantera och motverka stress, effektiva arbetssätt där vi inte slösar energi och hur vi som ledare såväl som individ kan fatta bättre, mer medvetna, beslut.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.