Julia Tuvesson

Julia Tuvesson

 

Kursledare dag 1: Sociala medier
Julia Tuvesson är matskribent, Instagramprofil och författare. Med hjälp av sociala medier har Julia på egen hand byggt upp sitt varumärke, Tuvessonskan, med närmare 37 000 följare på Instagram. Julia har en kandidatexamen i etnologi med inriktning på digital kommunikation och sociala medier. För sitt arbete med sociala medier har hon fått utmärkelser som Årets nyföretagare Malmö 2018, en tvåfaldig nominering till Sveriges bästa matblogg samt blivit framröstad till Årets Mat-Instagrammare 2017. Julia har en gedigen erfarenhet av att arbeta operativt och strategiskt med såväl sina egna som andra företags digitala kanaler och vet hur du på ett effektivt sätt bygger varumärke med hjälp av visuell storytelling.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.