Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

 

Kalle Zackari Wahlström är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-person. Många känner igenom honom från det uppskattade SVT-programmet om träning, Svett & Etikett, som nu kommer med en efterfrågad andra säsong.

Både i tv och i sin aktuella bok Stark som en björn – snabb som en örn visar Kalle att träning inte alls behöver innebära att man blir superseriös, byter livsstil, och bara ska äta quinoa och keso. Tvärtom passar det utmärkt för dem som gillar hamburgare och öl! I sin föreläsning berättar Kalle på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur du kan hitta din träningsglädje utan att behöva skapa massastränga och tråkiga regler i livet. Enjoy!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.