Kia Ekedahl

Kia Ekedahl

 

Kia  Ekdahl har sedan 16 år tillbaka jobbat som konsult inom ledarskap, kommunikation och coaching – både med små och stora företag. Hon har även bakgrund som hälsopedagog och ledare samt drivit eget företag inom hälsa och mental träning. I klassrummet är Kia är mycket uppskattad för sin energi, tydlighet, kunskap och sitt engagemang. Hennes förmåga att föra utvecklingen framåt och sedan få framgångsrika resultat är helt enastående. Kia är professionell i sitt arbete och ser det unika i varje person och grupp. Hon menar att man kan få alla människor att vilja utvecklas, det handlar bara att hitta rätt infallsvinkel och metod. Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.