Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

 

Lasse Gustavson är brandmannen som överlevde en dramatisk olycka i början av 80-talet och som sedan dess ägnat sig åt att hjälpa andra människor att utvecklas och finna balans i sina liv. Idag håller han föreläsningar, i och utanför Sverige, kring hälsa, motivation och prestation. Ämnen som berör det vardagliga, men också det mer extrema.  Han ger även längre utbildningar i  ledarskap, kommunikation och grupputveckling.  

Lasse har idag en flerårig utbildning som Hälsopedagog, han är dessutom Mental Tränare, ICC- Coach, Debreifinghandledare,  samt ledarskapstränad av Will Schutz, grundaren av FIRO-modellen. När du utbildas av Lasse  får du både kunskap och nya perspektiv som du kan inspireras av och bära med dig länge!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.