Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

 

Lasse Gustavson är brandmannen som överlevde en dramatisk olycka i början av 80-talet och som sedan dess ägnat sig åt att hjälpa andra människor att utvecklas och växa i sina liv. Idag håller han föredrag kring kraft, motivation och prestation i vardagen och det i extrema. Han ger också längre utbildningar i inre ledarskap och grupputveckling.

Lasse har idag en flerårig utbildning som Hälsopedagog, han är dessutom Mental Tränare, ICC- Coach, Debreifinghandledare,  samt ledarskapstränad av Will Schutz, grundaren av FIRO-modellen. När du lyssnar på Lasse kommer du få både kunskap och nya perspektiv som du kommer bära med dig länge!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.