Lena Elster

Lena Elster

 

Lena Elster – din fantastiskt uppskattade kursledare & vinnare av ”Confex bästa kursledare”! Lena Elster är utbildad engelsklärare och har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa. Idag ägnar hon sig åt att utbilda olika grupper i näringslivet. Lena är en otroligt inspirerande, engagerad och positiv kursledare. Hon har en förmåga att lära ut sina språkkunskaper på ett mycket fängslande sätt. Lena har tidigare blivit utsedd till ”Confex bästa kursledare”, för att hon håller ett otroligt högt utvärderingssnitt på sina kurser. Så här kan du se fram emot två mycket givande kursdagar med en mycket omtyckt och duktig kursledare.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.