Lena Grönqvist

Lena Grönqvist

 

Lena Grönqvist har arbetat som ledarskapskonsult sedan 1990. Hon har drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att stärka ledarskapet och implementera förändringar i tillverkande industri, statliga verk och tjänsteföretag. Hon är utbildad pedagog, coach, certifierad UL-handledare, mental tränare och handledare i Förändringens fyra rum. Lena är även utbildad psykosyntesterapeut med inriktning på grupp.

Hon har sen 2014 genomfört över 300 utbildningstillfällen och tillsammans med vår andra kursledare Michael Wolde utvecklat ”Att leda andra utan att vara chef” som hon har genomfört med ett snitt på 5,6 i utvärderingarna. Idag är Lena en eftertraktad pedagog och senior konsult för att stärka medvetenheten av ett gott, tydligt och varmt ledarskap.Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.