Magdalena Forsberg

Magdalena Forsberg

 

Magdalena Forsberg är en av våra mest folkkära idrottsförebilder. Bland alla priser från hennes idrottskarriär som skidskytt finns 6 VM-guld, 2 OS-brons och 42 världscupsegrar. Magdalena är också den idrottare som vunnit Jerring-priset flest gånger.Därtill tog hon 2013 hem segern i det populära tv-programmet Mästarnas Mästare.

Idag arbetar Magdalena som föreläsare, skogsägare, delägare till backrestaurangen Årehylldan, sportansvarig på Hello Sweden, samt skidskytte-expert i tv. Dessutom är hon en engagerad ambassadör för Cancerfonden. På Motivationsdagen kommer hon dela med sig av sina erfarenheter kring målsättning, tankekraft och fokus. Med stor glädje och ett varmt hjärta ger hon dig inspiration och tips på hur du kan komma närmare dina drömmar.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.