Magnus Josephson

Magnus Josephson

 

Magnus har 24 års erfarenhet av offentlig upphandling och är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och föredragshållare. Han är författare till böckerna ”Vinnande anbud” och ”Framgångsrik försäljning till offentlig sektor” som har sålts i över 2 000 exemplar. Han har varit rådgivare för anbud som vunnit eller fått högsta poäng till ett värde av ca 18,5 miljarder kronor de senaste sex åren samt upphandlat för ca 2 miljarder de senaste två åren. Förutom detta är Magnus också rådgivare till några av de största bolagen i världen både i Sverige och EU-området. Passa på att få tillgång till några av de bästa råden du kan få för att lyckas ännu bättre i din affär med offentlig sektor. Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.