Marie Forssell

Marie Forssell

 

Marie Forssell är certifierad ICF coach. Mest värdefullt för henne som konsult är erfarenheterna från att ha varit företagsledare. Erfarenheter hon fått efter att ha drivit företag med flera anställda i 14 år. Tillsammans med externa konsulter fokuserade hon på att skapa en kultur i organisationen som möjliggjorde att man ansågs erbjuda en toppanläggning både service- och kvalitetsmässigt. Sedan 2009 har hon jobbat som coach för chefer och olika arbetsgrupper i företag och bidragit till att driva människor och företag framåt. Marie har bott nio år i USA och jobbat med stora amerikanska företag och även drivit egen verksamhet där.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.