Mia Liljeberg

Mia Liljeberg

 

Mia Liljeberg hjälper företag och organisationer i deras förändringsarbeten att uppgradera verksamheten och organisationen för att nå framgång i en allt snabbare värld. Genom att kalibrera i små, små steg med en tydlig strategi kan man nå stora resultat. Hon delar med sig av sina insikter på ett lättsamt sätt och hennes verktyg går att använda direkt. Hon är både ingenjör i industriell ekonomi och har vidareutbildat sig inom ledarskap och kognition då hon arbetat med organisationsutveckling sedan 2001. Hon är också aktuell med sin andra bok om morgondagens ledarskap.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.