Mia Törnblom

Mia Törnblom

 

Mia Törnblom driver idag MT-gruppen som arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Hon har genom åren inspirerat och hjälpt tusentals människor till utveckling och är utan tvekan en av landets mest uppskattade föreläsare. Åt 2012 utsågs hon till Årets Talare, bl.a. för sin förmåga att blanda humor och aha-upplevelser med allvar och ett närmast livsviktigt budskap. Mias böcker om personligt ledarskap och självkänsla har nått stora framgångar och sålts i över 1 miljon ex.Om du tar kommandot över dig själv blir du tryggare, kan lättare utnyttja din fulla potential, få större chans att nå dina mål och – inte minst – må bra på vägen dit! Missa inte Mias konkreta tips på hur förändring är möjligt – och kul!Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.