Mustafa Can

Mustafa Can

 

Mor, jag älskar dig. Så avslutade journalisten och författaren Mustafa Can sitt Sommarprogram 2003.Telefonväxeln på Sveriges Radio brakade samman och hans sommarprat blev det mest uppmärksammade någonsin. Sedan dess har Mustafa varit en naturlig del av den svenska offentligheten, där han tagit sig an såväl stora som små frågor.

Mustafa blev vida hyllad för sin bok Tätt intill dagarna och har bl.a. fått Stora Journalistpriset, Stora Radiopriset och Publicistklubbens Guldpennan. Som föreläsare har Mustafa en unik förmåga att nå ända in. Få lämnas oberörda när han talar om längtan, kärlek, död, sorg, skam, och om människans förmåga att resa sig ur nederlaget.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.