Nils Edelstam

Nils Edelstam

 

Nils Edelstam är leg läkare som i många år utbildat chefer i olika branscher, med fokus på praktiska verktyg att använda i sin vardag. Han har bakgrund som verksamhets- och
klinikchef i privat verksamhet med ansvar för budget, rekrytering, affärsutveckling, medarbetarsamtal och alla slags praktiska svårigheter som en chef kan ställas inför. Nils är licensierad i OBM, Organizational Behavior Management, beteendepsykologi i organisation. Han lägger stor vikt vid att lära ut hur beteendepsykologi kan integreras i chefens vardag för att få en forskningsbaserad bas för ledarskapet. 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.