P G Wettsjö

P G Wettsjö

 

PG är en hänförande retoriker som finner den viktiga kärnan i sitt budskap. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG genomför sina föreläsningar med kvalitet, engagemang och smittande gott humör. I över femton år har PG inspirerat och utbildat svenskt näringsliv, myndigheter och organisationer. Han har drivit flera av landets tyngre försäljnings- och kundserviceprocesser. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Med över 1 500 föreläsningar inom sina kärnämnen i kölvattnet, tillhör PG den klick som kan kallas för mycket erfarna utbildare. Förbered dig på massor av aha-upplevelser och goda skratt!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.