Peter Nitschke

Peter Nitschke

 

Peter Nitschke är utbildad på retorikkonsultprogrammet på Södertörns Högskola och arbetar idag som retorikkonsult hos Snacka Snyggt. Peter har även arbetat som skådespelare under många år och har sammanlagt tre års skådespelarutbildning. Han är intresserad av allt som har med kommunikationen mellan talare och publik att göra. Det vill säga hur vi berättar, gestaltar och argumenterar för att övertyga vår publik. Av Peter kan du bland annat få hjälp med hur du kan krydda dina presentationer med humor utan att tappa din trovärdighet och hur du kan berätta berättelser som berör och ger din åhörare nya perspektiv. Som föreläsare arbetar han med ämne som bland annat: modern retorik, modern presentationsteknik, sälj- och pitchretorik, härskartekniker och humorns makt och nycklar. 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.