Peter Settman

Peter Settman

 

Peter Settman slog igenom på allvar 1991 som karaktären Ronny i Ronny och Ragge. Men nuförtiden är han framförallt känd som en av Sveriges mest folkkära programledare, med bl.a. Melodifestivalen, Så ska det låta och Dansbandskampen på sitt CV. Redan vid 21 års ålder startade Peter sitt första produktionsbolag och har sedan dess haft återkommande framgångar som producent och som kreativ chef. Och det är just kreativitet Peter kommer prata om på Motivationsdagen. På ett underhållande sätt berättar han om hur man kan bejaka sin inre idéspruta samtidigt som man är resultat- och målfokuserad.


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.