Petra Myhrman

Petra Myhrman

 

Petra Myhrman har gedigen erfarenhet som ledar- och verksamhetsutvecklingskonsult. Hon fokuserar på att hjälpa individer, team och hela organisationer att möta förändring, skapa en god kommunikation och ta tillvara potential. Målet är att bidra till en välmående organisation där resultaten ökar långsiktigt och där alla gemensamt tar ansvar för att verksamheten utvecklas positivt. Petra är en målmedveten, engagerad och lyhörd person som entusiasmerar och skapar förtroende. Med genuin nyfikenhet, starkt driv och med stor omtanke hittar hon snabbt kärnan och skapar förutsättningar för att ta tillvara varje medarbetares högsta potential.

Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.