Pontus Christofferssen

Pontus Christofferssen

 

Pontus Christoffersen är retorikkonsult och föreläsare på Snacka Snyggt. Han utbildar grupper och tränar människor individuellt i olika kommunikativa strategier så som presentationsteknik, härskartekniker - hur man bemöter besvärliga typer snyggt och medieretorik. Med en kandidatexamen i retorik och certifierad i praktisk psykologi (NLP) håller Pontus i allt från föreläsningar, workshops, kurser och individuella retorikträningar. Hans pedagogiska styrka är just hans förmåga att väva samman retorik och psykologi vilket genererar en personlig precision i verktygen han delar med sig av. 
Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.