Pontus Wadström

Pontus Wadström

 

Pontus Wadström delar sin tid mellan att forska om strategi och förändring på KTH, driva företag, och att föreläsa. Han är örfattare till boken “Strategi är ett verb”. Han har arbetat både som konsult, i internationella börsnoterade bolag och i små entreprenörsföretag. Pontus är en av de bästa som Sverige har att erbjuda när det gäller att förklara lönsamhetsstyrning på ett pedagogiskt sätt. Han har genomfört många föreläsningar, och även hela kurser hos Confex. Deltagarna är alltid nöjda, både med hans sätt att förmedla sin kunskap och väcka engagemang hos sin publik!


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.