Roger Elverskog

Roger Elverskog

 

Roger Elverskog har jobbat med digital marknadsföring på heltid sedan 1995, först inom morgonpressen, därefter på reklambyrå och sedan som egen företagare. Han har undervisat i digital marknadsföring och analys i mer än 10 år och har en gedigen, praktisk erfarenhet från många branscher.

Med hans breda erfarenhet inom marknadsföring på nätet kommer mycket av kursen handla om att med hjälp av Google Analytics dra slutsatser om besökarna och därefter fatta beslut om både hemsidans- och marknadsföringens utveckling så allt leder mot affärsmålen.


Google Analytics är idag ett så strategiskt verktyg att det ska från webmasterns skrivbord in på ledningsgruppsmöten och ha minst en halv sida i årsredovisningen”, brukar Roger säga.

Foto: Ulf Hjelting 


Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.