Rutger von Schéele

Rutger von Schéele

 

Rutger v. Schéele är civilingenjör från KTH, diplomerad International Business Coach och diplomerad Marknadsekonom på IHR. De senaste dryga 30 åren har han arbetat med projekt, och då som coach/mentor åt lednings- och styrgrupper, projektledare och projektmedarbetare.

Rutger har under åren utvecklat projektmodeller och verktyg åt bl.a. Telia, Electrolux och Royal & Sun Alliance. I detta sammanhang har han också tränat och utbildat människor runt om i Europa, Nord- och Sydamerika, Ryssland och Kina.

Som utbildare är Rutger mycket tydlig, pedagogisk och träningspassen intensiva. Han menar att projekt inte är någon akademisk vetenskap, utan handlar om att kunna tala om ”vad som ska göras och varför, vem/vilka som ska göra det, när och hur det ska göras samt vad leveranserna och kostnaderna blir”.Denna sida fungerar inte i din webbläsare.

För att se sidan rekommenderar vi att du uppgraderar din webbläsare till en nyare version eller byter till en annan webbläsare (till exempel Chrome eller Firefox). Du kan även öppna sidan på en mobiltelefon eller surfplatta.

Du kan även kontakta oss på e-post eller telefon för mer information om våra arrangemang eller för att göra en bokning direkt. Kundtjänst är tillgänglig på telefon 08-28 43 99 eller på e-post kundservice@confex.se.